logotype
img1
img2
img3
img4

POLL

Cum apreciati activitatea A.S.U.T.?
 

SEARCH

Get involved

2% pentru ASUT


Prin intermediul prevederii 2% din Codul Fiscal, orice contribuabil, persoana fizica, poate directiona 2% din impozitul pe venit, platit statului, catre ce organizatie non-guvernamentala (asociatie, fundatie etc.) doreste. Practic in acest fel dvs. transmiteti statului modul in care doriti sa fie cheltuita o parte din impozitul dvs. pe venit. Atentie, aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, ci este, in esenta, o parte a bugetului de stat care este directionata de catre fiecare cetatean in parte catre entitatea dorita de acesta !

Daca doriti ca, prin directionarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastra l-ati platit statului pentru salariile din anul 2016, sa sprijiniti activitatea ASUT, completati si transmiteti, pana la data de 15 mai 2017, DECLARATIA 230 (descarca AICI)

Anul la care se face referire in declaratie este 2016, deoarece ne referim la impozitul pe venit din 2016, conform fisei fiscale. Nu va faceti probleme daca nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. Puteti lasa casuta necompletata.

Formularul se completeaza de mana, in doua exemplare, din care unul ramane la contribuabil. Depuneti formularul direct sau trimiteti-l prin posta cu scrisoare recomandata (confirmare de primire) la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu.

Adresele Administratiilor Finantelor Publice le gasiti AICI

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu aceasta procedura sau aveti nelamuriri privind implicarea ASUT in sprijinirea activitatii studentilor, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

 

Va multumim pentru sprijin !